Villa BartolPrachtige veranda

Villa Bartol is prachtig gelegen op het complex Perla Boneriano. Met de zee op loopafstand, een fitnesscentrum naast de deur en een tennisbaan aan de overkant heeft u voldoende mogelijkheden voor sportieve ontspanning. De villa heeft een prachtige veranda aan de oostelijke zijde. De veranda is voorzien van een comfortabel 4-persoons zitje en een 5-persoons eettafel. Er is een stang om uw duikuitrusting op te hangen.

Bezoek de website van Villa Bartol voor meer informatie


Ruime kamers

Vanaf de veranda komt u binnen in de ruime woonkamer met open keuken. Naast de keuken is een bijkeuken met wasmachine en de buitendeur, die zowel naar de parkeerplaats als naar de buitendouche en spoelbak leidt. De veranda is slechts enkele meters van het zwembad verwijderd, hier kunt u een frisse duik nemen of relaxen op één van de ligbedden


Netjes ingericht

Beide slaapkamers zijn voorzien van airconditioning, plafondventilators en een grote kast. In de ene slaapkamer staat een 2-persoonsbed, in de andere twee 1-persoonsbedden. Tussen beide slaapkamers is de gedeelde badkamer met dubbele wasbak, douche, toilet en badkamermeubel.

 

Centrale ligging

Het villapark ligt tegenover het Sand Dollar Resort en de Caribische Zee is op loopafstand! In de nabije omgeving zitten: diverse winkels, duikscholen, duikstekken, supermarkt, een tennisbaan, restaurants, internetcafé en een bank. Met de auto bent u binnen vijf minuten in het centrum van Kralendijk en het vliegveld ligt ongeveer 10 km van de villa af.

Voor meer informatie of online reserveren bezoek de website van Villa Bartol

 


 

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam